Després d’una una llarga temporada al capdavant de la secció d’hoquei del CN Reus Ploms, Xavi Cabré ha decidit desvincular-se de l’entitat i obrir una nova etapa esportiva amb la creació del Club Esportiu Hoquei Olímpic de Reus. El repte comença des de zero i amb la intenció de no anar a marxes forçades per poder fer una evolució favorable de tot el planter. El nou club d’hoquei sorgeix del CN Reus Ploms.

Contactes amb el consistori

Després d’algunes diferències amb el seu antic club, Cabré va presentar la dimissió i va agafar forces per poder idear un nou projecte esportiu i de club. Per impulsar-lo, Cabré no ha estat sol, ja que ha rebut tot el suport dels pares dels jugadors de les categories inferiors d’hoquei dels Ploms, que han estat un factor clau. Cabré portava 15 anys vincultat als Ploms.

L’Olímpic serà un club que neix amb una total independència del Reus Ploms. No existeix cap vincle entre els dos, i ara per ara, segons ha pogut saber Reusdigital.cat, ja s’ha parlat amb l’Ajuntament per fer tots els tràmits legals per regularitzar-lo. Aquesta nova formació arribarà de la mà de molts jugadors que s’havien format a les categories inferiors del conjunt d’hoquei dels Ploms. Tots ells, exceptuant els de Primera Catalana, passaran a formar part de l’Olímpic de Reus.

Amb tot, hi jugaran des de la categoria d’escolta fins a la sènior, tot passant per l’equip benjamí, que competirà a la Lliga Territorial, i les categories d’alevins fins a arribar a jugar la Lliga Catalana.

Nova etapa que comença ‘amb il·lusió’

La nova aventura de Xavi Cabré és a punt de començar, sempre que l’actual pandèmia ho permeti, això sí. El 31 d’agost hi ha la previsió de començar els entrenaments, i s’ha demanat poder usar el pavelló Cèlia Artiga de Reus. En aquestes mateixes instal·lacions, l’Olímpic de Reus també hi jugaria els seus partits com a local. El president d’aquesta nova entitat serà Pere Isern, el vicepresident, Eduard Pinyol, i la coordinació esportiva anirà a càrrec del propi Cabré.

Pel que fa a la indumentària, que encara no està del tot decidida, es planteja incorporar colors de tons fúcsies i grisos. Amb l’aparició de l’Olímpic d’hoquei, s’afegeix un nou club a Reus, per poder competir i fer créixer la pràctica d’aquest esport a la ciutat. L’Olímpic ja ha començat els treballs als despatxos esportius i ja s’han fet alguns fitxatges de jugadors del voltant de la capital del Baix Camp.

El nou club d’hoquei neix amb la filosofia de formar jugadors i que tinguin una bona cultura d’aquest esport. Poder fer créixer el conjunt sènior serà tot un repte per a aquest nou equip d’hoquei que s’incorpora a l’escenari d’hoquei reusenc, amb la intenció de romandre-hi durant llargues temporades, i que el seu màxim valor afegit siguin els jugadors de la casa.

 

FONT DE L’ARTICLE: Reus Digital

https://www.reusdigital.cat/noticia/78294/neix-club-esportiu-hoquei-olimpic-reus

Els comentaris estan tancats